dum., 14 feb. | Tóközi Református Gyülekezet

Az összezártság ajándéka - Házasság hete

2021. február 14-én, Szerelmesek napján találóan a Házasság hetét tartjuk meg gyülekezetünkben Az összezártság ajándéka címmel.
Tickets Are Not on Sale

Helyszín és Időpont

14 feb., 10:00 EET
Tóközi Református Gyülekezet, Strada Mureșului 4, Cluj-Napoca, Romania

Az eseményről

2021. február 14-én, Szerelmesek napján találóan a Házasság hetét tartjuk meg gyülekezetünkben Az összezártság ajándéka címmel. A témát a járványhelyzet hozta bezárkózásban tapasztalt kapcsolati átalakulások ihlették. Küzdelmekkel és kihívásokkal teli időszakot tudhatunk magunk mögött a házasságban és tágabb értelemben a családban is. Ezzel párhuzamosan sok esetben Isten végtelen gondviselését is tapasztalhattuk, amikor az összezártságra ajándékként tudtunk tekinteni, mivel több idő jutott egymásra és a konfliktusok kezelésére, ami nagyobb elmélyülést hozott a kapcsolatba. Ehhez hasonló reménységteli történeteket szeretnénk megosztani a Házasság hetének vasárnapján. Vendégeink lesznek Lukács-Lőrincz Csilla és Vilmos lelkipásztorok Kutyfalváról. Szolgál az Ében együttes.

RÓLUNK

Isten országát örömmel építő nyitott közösség.

“Mivel tehát már elfogadtátok Krisztus Jézust, az Urat, éljetek is őbenne. Gyökerezzetek meg és épüljetek fel őbenne, erősödjetek meg a hit által, amint tanultátok, és hálaadásotok legyen egyre bőségesebb.” - Kol 2, 6-7

ELÉRHETŐSÉG

+40757578524

officetokoz@gmail.com

400598 Kolozsvár, Maros u. 27., Kolozs megye, Románia

TÓKÖZ HÍRLEVELÉL
  • Kövess minket a Facebookon

Kövess minket a Facebookon

© 2020 Tóközi Református Gyülekezet