Alkalmaink >> Gyerekmunka
0-3 éves korosztály Print

A csecsemők és tipegőkorúak számára fenntartott hely a hátsó bejárat jobboldalán található imaterem, ahol a szülők is résztvehetnek a kihangosított istentiszteleten.

Utolsó módosítás: 2008.12.27
 
Vasárnapi iskola Print

 

Időpont: vasárnap délelőtt 10 órától, az istentisztelet ideje alatt.

Helyszín: a templom alagsora.

Felelősök: Puskás Melinda, Timea, Veres Ilona


A vasárnapi vallásóra egy különleges gyermek-istentisztelet. Egy különleges hely arra, hogy együtt lehessünk Istennel. Itt annyi időnk van, amennyire szükségünk van. Tehát nem kell sietnünk. Lassan járhatunk és sokkal halkabban beszélünk , mert lehet, hogy valaki Istennel beszélget , és nem akarjuk zavarni. Ez egy különleges hely , ahol együtt lehetünk Istennel, beszélhetünk Istennel, hallgathatjuk Istent, és hallgathatjuk Isten történeteit. Nagyon sokféle képen lehet Istennel beszélgetni . Énekelünk neki, imádkozunk, rajzolunk, festünk vagy épp barkácsolunk, sőt még együtt is étkezünk. Szeretettel várunk minden óvodást és kisiskolást a vasárnapi gyermek- istentiszteletre. „ Engedjétek hozzám jönni a gyerekeket és ne tiltsátok el őket, mert ilyeneké az Istennek országa” Mk.10: 14

 
8-13 éves korosztály Print

Felelős: Berke Anna

Kik vagyunk?

Mi vagyunk azok a 8-13 éves gyerekek, akik a vasárnap délelõtti istentisztelet alatt a középső alagsori teremben gyűlünk össze. Amikor mind jelen vagyunk, akkor létszámunk 25.

Mivel foglalkozunk?

Szeretünk énekelni, olykor gitárkísérettel is, bibliai történeteket hallgatunk, ezekről beszélgetünk. Kérdéseink születnek, véleményünk van, amit ki is fejezünk. Együtt imádkozunk a következő hétért, családjainkért, a betegekért és egy Dennis nevű kisfiúért. (Őt a Dorcas Szervezet közvetítésével úgymond örökbe fogadtuk. A feladatunk abból áll, hogy rendszeresen imádkozunk érte es anyagilag is támogatjuk őt.) Ha időnk marad, játszani szoktunk.

Szeretettel várunk minden gyereket, aki be akar kapcsolódni ebbe a csoportba!

Utolsó módosítás: 2010.11.24
 


NAPI IGE
"Azt sem mondhatják: Íme, itt, vagy íme, ott van! Mert az Isten országa közöttetek van!" Lk 17,21
Hírek

2020 November 07
2020 April 10
2020 January 10
TÓKÖZHÍR
Újdonságok